Här har ni mitt kylskåp

Det är maj. Det ska vara vår. Det är vår. Jag brände ansiktet igår, ser ut som en tomat med solglasögonbränna. Jag går igenom en fas, och i den fasen har bloggen ingen plats. Jag hoppas att fasen snart är slut, är nämligen urbota less på den. För att göra en liten comeback tänkte jag att vi skulle ta en titt i mitt kylskåp. Jag har ju tidigare avhandlat matlagning för den självständiga kvinnan, ett inlägg som jag antar både inspirerade och hjälpte kvinnor världen över att överleva vardagen. För att ta upp tråden tänkte jag att vi ska ta en titt i mitt kylskåp. Men vi börjar med att ta en titt på min bloggpresentation:
 
 
"När jag blir stor ska jag skriva en bestseller, köpa dvärggetter och fortfarande dricka julmust till frukost". Det stämmer. Vad som presentationen inte riktigt förtäljer är att påskmust går lika bra som julmust. Men att det måste vara Apotekarnes och att det måste vara light. Annars är jag hellre utan. Så... låt oss titta i mitt kylskåp nu:
 
 
Här hittar vi falukorven, aiolin, fetaosten, baconet, en flarra bubbel ifall det skulle dyka upp något att fira, lite halloumi och diverse andra nödvändigheter. Deppigt? Inte alls. Jag har allt jag behöver för att laga allt jag älskar. Möjligtvis att jag saknar en burk fiskbullar. Och ser ni vilket geni jag är? JAG HAR BUNKRAT PÅSKMUST! Ponera att jag dricker en flaska per helg, då har jag  påskmust ända fram till midsommar, minst. 
 
Om ni inte redan gjort det så kan ni geniförklara mig nu. Det är jag och Einstein. 

Kommentera här: