Prinsessan Viktig goes Bag in box-lady!

Så igår kom dagen då Nyheter 24 hörde av sig och frågade om de fick publicera ett av mina blogginlägg som en debattartikel. Jag svarade givetvis ja, poppade popcorn och slog mig ner och inväntade trollen. 
 
 
Här kan ni läsa mitt fina alster.
 
Jag blev omåttligt besviken när artikeln inte fått en enda hånfull kommentar vid läggdags. Gick och lade mig med ett hål i bröstet och sorg i magen. Men skam den som ger sig. Imorse fick jag skörda vad jag sått. 
 
 
Förutom att jag är en omogen feminist, vilket är både rimligt och helt sant så kommer jag alltså sluta som bag in box-lady (efter att jag legat med en rad snygga och dominanta psykopater). Jag ser inte problemet här? Förutom att jag redan planerat min framtid. Jag ska inte bli någon jävla bag in box-lady. Jag ska bli karaff-tant. Herregud, lite stil och grace har jag väl ändå. Det måste ju till och med ett snille som Johan förstå. Plus att han är skyldig mig 100 spänn, för hittills har jag inte det inte gått och helvete med en psykopat så vitt jag vet. I övrigt väntar jag i vanlig ordning på erbjudanden från rika företag som vill sponsra min blogg. Jag är billig.
 

Kommentera här: