Jag har blivit min mamma!

Jag fick så mycket skit för mitt palminlägg att jag gick in i prestationsångestkoma. Nämner inga namn men någon sa "Matilda, du skriver om dina KRUKVÄXTER, din blogg är DÖD!". Men hen har fel! Bloggen lever. På tal om krukväxter jublade jag just rätt ut för att ett skott jag fick av mamma för ett år sedan har börjat utveckla en liten blomma. Hurra! Och på tal om att jubla, eller åtminstone prata rätt ut så hände följande mig igår:
 
 
Ärligt talat, ÄR det så fel att vilja småprata lite? Det är ju dötrist att stå i kö, då kan en ju åtminstone shit-chatta lite. Ett par timmar efter att jag publicerat ovan på Facebook så får jag ett meddelande från min ömma moder:
 
 
Alltså, jag har alltid vetat att jag skulle bli min mamma. Trodde bara att jag skulle passera 30 först, eller kanske 35. Å andra sidan är mamma rätt awesome, hon läser till exempel awesome dude som det låter (avve-så-me du-de), hon sjunger när hon cyklar, hon sjunger ärligt talat typ jämt, hon är alltid glad, hon ser alltid till att alla har det bra och hon är lång och snygg. Ska bara börja cykla överallt och lyssna lite mer på Sven-Ingvars så är jag hemma sen.
 
<3
 
 
1 Yvonne:

skriven

Men hallååå, här missar man att gå in å läsa din förträffliga blogg på ett tag...å så har du hunnit skaffa kille! Nu känner jag mig ensammast i världen mitt i tinderträsket!! När är det miiiiin tur???!!
Men stort grattis till kärleken =) hoppas ni får en mysig sommar. (obs läses med lika delar ironi, glädje och bitterhet).

Svar: Haha, ja det går fort ibland :). Om du ska köra min taktik så dejta en kille ett halvår, var olyckligt kär i ett år medan han är med någon annan och snärj honom sedan på något outgrundligt vänster. Tack för grattis och lycka till i jakten :D
Matilda

Kommentera här: