Tre saker som hände mig igår, ni kan aldrig ana vad.

Igår var det fredagen den 27:e januari. En helt vanlig ovanlig fredag. Det var liksom en helt vanlig dag. Med ett och annat uppiggande inslag. Saker som hände, i kronologisk ordning:
 
  • Jag lagade mig en helt vegetarisk fredagsmiddag.
    Ni som läst om matlagning för den självständiga kvinnan vet att jag brinner för falukorv och bacon och är ganska långt ifrån vegetarianism. Men efter en incident i veckan då jag nästan kvävdes av en baconbit funderar jag på att bli lite mer vegetarisk i mitt liv. Nu har startskottet gått i alla fall.

  • Jag träffade röda linjens mest knarkade person.
    Jag har en tendens att alltid hamna i samma vagn som tunnelbanans absolut skummaste skummisar. Så även denna fredag. Klockan var cirka 20 och jag skulle bege mig mot Södermalm. Ser en ledig plats, slår mig ner och inser att killen framför mig är så bäng och borta att det saknar motstycke. Sak han sa: "Kalmar alltså, där finns så mycket hamnar. Det kommer in hur mycket droger som helst. Och de har direktbro till Öland. Jag skulle kunna äga den där staden!" Se upp Kalmar!

  • En man gick baklänges ner för trappan på Medis.
    Alltså jag antar att det fanns en vettig förklaring till detta. Förmodligen någon form av benproblem. Men det såg så jävla sjukt ut när jag klev av på Medis perrong. Poliser, massor av människor och mitt i allt en man som går baklänges ner för trappen som om det inte vore något märkligt.
 
Mitt vegetariska mys.
 

Kommentera här: