Nytt år, nytt jobb, nya möjligheter att ställa till det

Tisdag hörrni! Ska vi prata om mitt nya jobb kanske? Jag började två dagar innan jul. Och alla som haft ett nytt jobb vet ju att det knappt finns något värre än att smyga runt i ett kontorslandskap och vara "the new girl". Alla är snälla och välkomnande, men det pågår ändå en fas av att klämma och känna på varandra för att se var i gruppen jag kan tänkas passa in. Jag tycker ändå att det går ganska bra för mig. Jag har inte gjort bort mig fullständigt.
 
Hittills har jag bara lyckats med:
  • Spilla kaffe över hela konferensbordet i ett möte med halva sortimentsavdelningen. Det var inte ens mitt eget kaffe. Men varken människor, djur eller datorer kom till skada. Kan ha varit en konferensrumsstol som fick sätta tyget till. Men det pratar vi inte om.

  • Hämta fel mat till min nya kollega på restaurang. Vi skulle äta lunch. Restaurangen hade sån där blink-och-pipgrej som hojtar när maten är klar. Jag skulle vara snäll och hämta bådas mat. Men råkade såklart hämta en okänd mans mat. Allting gick förstås bra till slut. Alla fick rätt mat och ingen kom till skada. Utom min självkänsla.
 
Det känns som att jag har en ljus framtid för mig, eller?
 
Har även tagit selfies på jobbet. Det är kanske inte ok?
 

Kommentera här: