Här har ni min skämsmusik, varsågoda!

Ok följande inlägg kan leda till att jag förblir ogift i resten av mitt liv. Men det är en risk jag är beredd att ta. Jag tänkte nämligen komma med ett erkännande. Blotta botten av mitt innersta och avslöja mina synder. Här kommer nämligen listan över musik jag lyssnar på när ingen annan hör:
 
BAO. Benny Anderssons Orkester.
Jag orkar inte ens hur bra det är. Helen Sjöholm är queen. Ett antal låtar från senaste plattan kvalade in på min lista över mest spelade låtar 2016.

 
 
Ulrik Munther.
Jag har haft en hemlig crush på Ulrik sedan han var med i Lilla Melodifestivalen för en herrans massa år sedan. Och ja, egentligen har jag kanske fortfarande en crush. Och den som inte blir berörd av låten Jag vet inte hur man gör har fan inga känslor. Punkt. 
 
 
Robert Broberg.
Jag vet inte hur det gick till när ni var små. Men när jag var liten lyssnade min mamma på musik varje morgon. På den tiden lyssnade man på CD-skiva och fick välja mellan de skivor man hade. Vi skulle kunna säga att mamma har spelat sönder både en och annan platta under 90-talet. Jag fick stå ut med både Lasse Kronér och Sven-Ingvars. Men så fick jag också lyssna på Robert Broberg. Jävla geni. Världens bästa städmusik.
 
 
Sen händer det ibland att jag lyssnar på både Måns Zelmerlöw, Ola Svensson, Darin och Anna Book. Jag har en playlist på Spotify som heter skämslista, den vågade jag knappt ens visa för mitt ex som jag var tillsammans med i fem år(!). Men nu har jag kommit ut ur skämsmusikgarderoben. Välkommen ut du också!

Kommentera här: