Två tinderspaningar – fredagspresent från mig till er

Hej hörrni. Jag har inte glömt att jag har en blogg. Jag har bara haft väldigt mycket liv för mig på senaste. Det är vänner som ska träffas, öl som ska drickas, jobb som ska jobbas & hem som ska städas. Ni vet, livet. Men idag är det fredag och jag sitter på en buss. För att fira detta tänkte jag dela med mig av två tinderspaningar. På senaste har jag noterat följande:


- Killar som bor på Kungsholmen skriver gärna att de bor på Kungsholmen. Eller så är det bara extremt många tinderkillar som bor på Kungsholmen. Läser sällan att någon bor i t ex Vasastan eller på Värmdö. Men på Kungsholmen, där bor det män minsann. 

- Vissa killar har nästan tio år gamla bilder. Häromdagen stalkade jag en tinderkille (det är busenkelt förresten). Få är de tinderkillar som inte går att hitta på Facebook och Instagram. I alla fall, när jag stalkade upp mitt senaste offer visade det sig att bilderna han hade på tinder var från 2008. 2008 är snart tio år sedan. Är inte det falsk marknadsföring? En ser ju knappast likadan ut nio år senare? Eller? Har jag fel?


Kommentera här: