Vad trodde ni? Att jag skulle toffla ur?

Hej mina kamrater.
 
Jag lever, och bloggen också för den delen. Jag vill säga det, eftersom jag fått vissa påtryckningar på senaste tiden där somliga antytt att bloggen skulle vara död, att Victor skulle haft rätt i sin profetia. Jag nämner inga namn men nedan printscreen berättar ganska tydligt att det är till exempel Joss (love you) som varit drivande i detta. Jag uppskattar att ni saknar mig och jag tar det med mig. Men vill försäkra er alla om att jag bara haft semester. 
 
 
Semester, undrar ni då? Ja precis, semester. Först var jag på Kreta med tio kompisar. Sen var jag på campingsemester med min nya kille. Vi kom hem idag. Nu är jag så inställd på campinglivet att jag har svårt att se hur jag ska vänja mig tillbaka till lägenhetslivet? Funderar på att gå ner och tvätta håret i Vinterviken imorgon, kanske låna bajamajan där istället för att nöta på min egen toalett, laga mat på gasolköket nere vid badet? Eller så slår jag bara upp tältet ute på gården? Liggunderlag är fan inte fy skam, det ska jag säga er. 
 
Jag kommer att bjuda på allt jag lärt mig om camping och lite till under de närmaste dagarna. Kanske bjuckar jag även på lite gossip från Kreta. Håll tillgodo, så länge Fröken Fröjd lever så lever ni också.
 
 

Kommentera här: