Det är jag som är kapten

Ska vi bara ta den här torsdagen och använda den till att minnas när jag hade 25-årsfest med sailortema & blev utnämnd till kapten över Patricia. 


Patricia är, för er som inte vet, en nattklubbsbåt som brukade ligga vid Slussen. Vill ni åka dit & försöka hitta ut själva så ligger den numer vid Södermälarstrand. 

Glad torsdag kompisar!

Semesterns like-raket

JA, det är måndag. NEJ, jag kan inte släppa semestern. JA, vi ska prata om mitt instagramkonto. KUL! Som sig bör på semester postade jag förstås en och annan göttig bild. Flödet såg ut ungefär såhär:
 
 
Mycket armar, mycket träningsoverall, mycket vatten, mycket kille, mycket jag. Ett tvärsnitt av mitt liv typ. Så vilken blev då semesterns absoluta like-raket? Jo, en FEJKAD selfie med Håkan Hellström från utställningen Klubbland på Liseberg. Jag vet inte om det var för att folk trodde det var på riktigt eller om det var för att övriga semesterbilder inte var tillräckligt drömmiga? Hur som haver, här är den:
 
 
Och ja, 51 likes är en like-raket för en icke-influencer som jag. 

So long söndagsångest, ses aldrig mer

Så var semestern slut för den här sommaren. Livets söndagsångest ligger för mina fötter och bara väntar på att äta mig levande. Men, den ska fan inte komma åt mig.
 
Saker jag gör för att mota ångesten i grind och möta hösten och oxveckorna med någon slags pepp:
  • Lagar mängder av asgod oumph-stroganoff och preppar matlådor inför veckan
  • Tänker på att jag fyller år om mindre än två veckor
  • Intalar mig att det är sommar minst en och en halv månad till
  • Påminner mig om att jag har ett rätt schysst jobb, får ju till exempel betalt för att skriva ordvitsar
  • Planerar för metal-weekend i Berlin i oktober (nån som ska med?)
  • Hånglar massor med min nya kille (Hur länge är han ny egentligen? Häromdagen firade vi liksom två år sedan vår första tinderdejt)
  • Äter godis och chips framför Game of Thrones
 
Alltså ja, ingen av grejerna är i närheten av raketforskning, men det hjälper faktiskt. Nästa år ska jag se till att avsluta semestern mitt i veckan, det känns mer rimligt att starta med en kortvecka. 
 
Nöjd tjej som bestigit ett berg på Kreta.