En helt vanlig AW bara.

Ok, så jag och en vän tog en AW i torsdag. Vi slog oss ner på en uteservering. Nedan följer en lista över olika saker som händer under kvällen. 
  • När vi beställde vårt första glas vin berättade bartendern att hon druckit vin innan jobbet.
  • Vi hundvaktade en hund åt en kvinna vi aldrig träffat. Vi trodde att hon skulle bjuda på vin för besväret, men hon skickade bara ut servitrisen så att vi fick beställa. Hunden hette Bosse.
  • Vi såg en man dricka ett glas vin på mindre än två sekunder. Han hade också en hund. Hon hette Alice.
  • Två män skrek åt oss att "SÄG ATT VI KOMMER SNART OM NÅN KOMMER" när de lämnade sin skåpbil på otillåten parkering eftersom de skulle hämta ett köksbord. Köksbordet visade sig finnas på annan adress.
  • Ett barn, vars mamma galopperade fram i rasande fart, sa "Men mamma jag går i normal takt, du går ju lika fort som en leopard!"
  • Ett barn som uppenbarligen hade noll koll gick rakt in i en lyktstolpe.
  • En kvinna kom fram och bad om cigg, vi gav henne en. Då hävdade hon att hon skulle bli mördad av en galen kvinna om hon inte kom hem med minst tre paket cigaretter. Vi misstänker att den galna kvinnan var hon själv.
  • En man kom fram och bad om cigg, vi gav honom en i utbyte mot att han skulle dra en 30 sekunders hisspitch om livet. Den löd något i stil med: "De som inte uppskattar det förtjänar det inte. De som uppskattar det för mycket kanske borde tagga ner. Och de som tycker massa konstiga saker kanske borde sätta sig ner och prata med varann."
En helt vanlig AW med andra ord. Nu är det valborg. Jag ska lyssna på Håkan och elda upp något. Vad ska ni göra?
 
 

En lycklig dag och världens bästa tips

Eftersom jag egentligen inte har så mycket att dryfta tänkte jag dryfta två saker ändå. För det första: vet ni hur jag upptäckte att jag lever ett extremt spännande liv? Jo, det märkte jag igår när en man kom och installerade en säkerhetsdörr i min lägenhet. Det var nämligen det största som hänt på väldigt länge och jag blev uppriktigt lycklig. När andra bloggerskor glädjer sig åt väskor från Gucci och Balenciaga(?) då finns jag här för er och blir glad för en dörr. Sorgligt va? Eller fint? 
 
För det andra: vill ni ha världens bästa tips? Jag skojar inte, det är typ världens bästa. Det kanske till och med kan klassas som ett lifehack? Vad är skillnaden mellan tips och lifehack? Hur som helst, håll i hatten nu, för här kommer det: FETAOST I SNABBNUDLAR! Så jävla gott. Och ja, jag äter fortfarande snabbnudlar fast jag är 28. Och ja jag är fortfarande singel. Och ja jag tycker att det är gott. Var det något annat? Ta till er tipset bara. Passar bäst till kryddstarka nudlar.
 
Det var allt. Tack för mig!
 
Min nya dörr. Hur fin!?

Grannsämja och så.

Jag var på Konsum i min förort igår. Klockan var kanske 2230. Jag köpte toapapper, hushållspapper och cigg, om någon undrar. När jag står och packar mina varor kommer det in en man. Han ser rätt normal ut, har ryggsäck och ganska städad uppsyn, möjligtvis lite packad. Han stegar rakt fram till kassörskan och frågar:
 
 Vet du om det finns något hotell i närheten?
 
Kassörskan ser lätt förvirrad ut. Ser sig omkring som för att söka hjälp hos oss kunder. Ingen hjälper henne. Så hon svarar till slut:
 
– Hotell? Nej? Nej jag vet inte.
 
Mannen:
 
– Inget hotell? Jag har nämligen blivit hotad av min granne och behöver ett hotell.
 
Med de orden stegar han ut från butiken och ner i tunnelbanan. Och nu kan jag inte hjälpa att jag undrar: Hittade han ett hotell? Vad hotade grannen med? Vågar han någonsin komma hem igen? Är det inte en rimligare lösning att ringa polisen? Så många frågor som aldrig kommer att få ett svar.
 
Såhär härligt är det i min förort, även om grannar hotar varandra.