Världens kanske bästa nätdejt – någonsin.

För ungefär fem, sex år sedan var en bekant till mig ute på singelmarknaden. Detta var innan Tinder gjort entré så han gjorde som man gjorde då för tiden: hängde på Spraydate. Efter lite shitchat med en tjej bestämde de sig för att det var dags för dejt. Kul! De möttes upp på Östgötakällaren för ett glas. Sommarstockholm bjöd på ljuvligt väder så uteserveringen var ett självklart val.

Efter ett, kanske två, glas blev min bekant misstänksam. Dejten började bli väldigt, väldigt berusad. Alltså riktigt jävla packad. Hon sluddrade och kunde knappt sitta upprätt. ”Nåväl, hon tål väl inte alkohol särskilt bra” tänkte han. Och började därefter fundera ut första, bästa flyktväg. Egentligen kunde han ju bara resa sig upp och gå, de satt ju utomhus. Men snäll som han är insåg han att man lämnar inte en medmänniska i det här skicket, oavsett om det är en vän, spraydate eller främling.

Han tog därför dejten under armen och siktade in sig på första bästa taxi att sätta henne i. Men dejten ville annat. ”Jag vill till 7/11” lyckades hon sluddra fram. Så min gode bekant gjorde som varje gentleman skulle gjort, han transporterade henne (ja nästan bar henne) till 7/11 på Medborgarplatsen. Väl inne i butiken visade det sig att dejten inte bara var berusad, hon var kleptoman också. Med en klase bananer under jackan och en plötslig förmåga att stå upprätt smet hon tyst ut genom dörren.

Min bekant bytte ett förbryllat ögonkast med kassapersonalen. Vad hände precis? Han betalade snopet för en klase bananer han aldrig skulle få äta och gick ut på Medborgarplatsen. Där stod hans berusade dejt med sin klase bananer. Men tro inte att hon stod still. Likt en galning kastade hon bananer på folk. Ja, du läste rätt. Hon stod mitt på torget och kastade bananer omkring sig. Bananer som hon just, väldigt osmidigt, snattat. Här någonstans fick min bekant nog och gjorde en snabb sorti. De hördes aldrig mer.

Vad har vi lärt oss av det här? Jo! Gå alltid på dejt. Man vet aldrig vad som kan hända.

En omotiverad bild på yours truly. Notera att jag egentligen inte har någonting med ovan historia att göra.
 
1 Elin:

skriven

Det roligaste jag har läst på länge. Denna lägger jag på bloggs startsida och Facebook.

Svar: Åh vad roligt :)
Matilda

2 När Annie fotograferar i Kalifornien:

skriven

Jag var tjejen.


Skojade bara. XD Vilken jäkla dejt! Människor alltså. Så oförutsägbara!

Svar: Hahahaha :)
Matilda

3 Hanna:

skriven

Det finns verkligen människor till allt. :-)

4 Elina Pettersson:

skriven

HAHAHA vad fantastiskt ändå <3

5 Veronica Pettersson:

skriven

Haha, rolig läsning så här på morgonkvisten! Tackar för det!

6 meh.blo.gg:

skriven

Allstå jag älskar din slutledning, gå alltid på dejt. Thats my kinda way hahaha

7 Fani:

skriven

Hahaha fyfan vad jag garva när jag läste det här xD Klockrent.

8 Arletta Ellington:

skriven

Kostligt! Ja, och så där härligt eller obehagligt eller förtjusande överraskande som nätdejter kan bli. Det gäller ju att våga och vara mottaglig - för det värsta eller det bästa.

9 Arlett:

skriven

Dejta mig ! Då fastnar bara i den skönaste situationer-:)) Jag lovar!

10 Malin:

skriven

Hatar när det händer

11 Svart-Stina:

skriven

Hahaha, helt sanslöst... Brukar trösta mig med att det som är riktigt knäppt och pinsamt just när det händer, ofta blir den roligaste historian att berätta långt senare :)

12 Angelica:

skriven

Haha åh, kära nån. Skrattade högt i min ensamhet! Vilken minnesvärd dejt!

13 SveaJ:

skriven

Hahaha nej vilken fantastiskt dejt! Trots att jag har sambo blir jag sugen på att gå på en dejt för att se om något lika roligt kan hända mig hahahahah!

Kommentera här: