Välkommen till Tinderträsket – kul att ha dig här.

Jag är rädd att hamna i något slags Tinderträsk här på bloggen. Men nu råkar jag ju faktiskt ägna åtskilliga minuter om dagen framför denna ytliga dejtingapp. Efter ett och ett halvt års tindrande har jag hunnit se ett antal tinderprofiler. Därför kan jag med mycket kött på benen lista: "Saker jag aldrig mer vill läsa på en mans tinderprofil" (notera att alla exempel har förekommit i fler än en presentation): 
 
  • "Nyseparerad". Vad ska jag göra med informationen? Vad betyder det ens? Ska jag bli ditt rebound? Vad gör du här? Så många frågor.

  • "Jag söker inget seriöst. Men inget oseriöst heller". Vad fan vill du då? Någon slags casual knullkompisrelation som ändå aldrig fungerar i längden? 

  • "Om du inte håller igång eller tränar kan du swipea vänster". Ok.

  • "420". Ja vad kul du gillar att röka weed. Det är en så stor del av ditt liv att du måste skriva det på din presentation? Du kan verkligen inte ens vänta tills jag frågar vad du ska göra i helgen innan du berättar om ditt största intresse?

  • Alla former av kringkonstateranden av längd. T ex. "Ja längd verkar ju vara viktigt här..." eller "Jag är längre än du även om du har klackar" eller valfri annan lökig kommentar. Skriv bara hur lång du är så vet jag om jag kommer känna mig som en jätte på dejten eller inte. Ok?

  • "Jag har varit borta från Tinder men nu är jag tillbaka". Jaha? Så du blev nästan ihop med någon men misslyckades? Good to know...

  • "Jag har precis flyttat hem från *insert valfritt tufft land*". Kan du inte spara det till första dejten? Så kanske du åtminstone har något spännande att dryfta då.

  • Alla former av listor där män listar vad de INTE vill ha.
 
 
Urdrag ur random mans tinder-profil. Kan ju göra vilken otränad person som helst kränkt.
 
1 Arletta Ellington:

skriven

"Varför är tinderkillar dumma i huvudet?" Och jag säger samma om BC-killar. Men det finns guldkorn som har något både o kropp och huvudknopp. Hittar du sådana nån gång på Tinder också?

2 Malla:

skriven

Åh håller med till fullo, även "killar" i 50-års åldern har presentationer på detta sätt. Samt om det finns bilder på själva huvudpersonen så är det när han åker skidor (med hjälm på!) eller står på en strand utomlands, inte inzoomade direkt.
Var är vardagen liksom...? Nä sån tur att vi tjejer är så galet perfekta ;)

3 Hanna:

skriven

Nu har jag inte tinder, men jag har såna kommentarer, om du inte tränar eller hållet igång. Jag KAN inte träna pga sjukdom, trots att jag vill. Men det betyder inte att jag är tjock, har dålig kondition eller lat för det... sånt korkat kriterie!

4 Hanna:

skriven

Vilka konstiga grejer att ha på sin profil!

5 M:

skriven

Åh, wow, jag känner mig verkligen lockad att försöka kasta mig ut i dejtingdjungeln... NOT. Haha det är nog tur att jag inte har utrymme nog på min mobil att ladda ner en endaste byte så slipper jag ens börja få ångest. Men jag håller fullt o fast med i dina funderingar.

6 Olivia:

skriven

Haha! Du är så rolig!

7 Ereeka:

skriven

Haha, så skön lista! Jag har aldrig "hunnit" prova just Tinder, men det verkar vara en salig blandning där ;)

8 Michelle:

skriven

Så himla roligt inlägg, det tråkiga är bara att det är sant killar är verkligen inte smarta alla dagar i veckan! haha

Kommentera här: