Olika anledningar till att inte vara ihop.

Jag förstår att ni undrar. Hur i hela fridens namn kan en sån som jag fortfarande vara singel? Jag undrar inte samma sak. Förutom att jag är tillfreds med tillvaron så är dejtinglivet i Stockholm som en fars. Tillåt mig stolpa upp olika förlopp tagna direkt ur det vi kallar livet:
 
- Du har träffat en kille en (1) gång. Ingen av er hör av er. Efter tre veckor får du ett meddelande på snap där han undrar om du vill ha trekant med honom och hans kompis. Du avböjer vänligt men bestämt. Han svarar med "jag kommer att fråga igen". Nej?
 
- Du har hängt med en kille rätt intensivt under två veckors tid. Ni har ändå haft kul. Kanske inte rosa moln och hjärtat i halsgropen. Men trevligt ändå. Från en dag till en annan slutar han höra av sig. Tystnad. Två månader senare skickar han selfie på snap utan kommentar. Ok?
 
- Du träffar en kille två gånger. En gång på lokal och en gång hemma. Efteråt hör han inte av sig alls – tills du plötsligt efter två veckor får en snap där han skriver "Dåligt med sexy pics här...". När du frågar om inte det är ett lite douchigt beteende håller han med för att sedan återgå till tystnaden. Ok?
 
- Du träffar en kille från Tinder. En gång. Sen blir han sur för att du tar bort honom från instagram när ni inte hörts på två veckor. Ungefär två månader senare undrar han om ni inte ska ligga igen. Nej?
 
Varsågod för ett urval.
 
 

Kommentera här: