Människor jag inte förstår

Det finns nog egentligen ett ganska stort antal människor ute i världen som jag inte förstår mig på. Rasister, sexister, idioter och diverse andra. Men så finns det också människor som gör små, små saker i vardagen, som jag för mitt liv inte kan förstå. Hjälp mig gärna.

- Människor som använder ”öppna i nytt fönster” istället för ”öppna i ny flik” när de klickar på en länk i webbläsaren. Eller finns ens de människorna? Den knappen kanske är helt onödig? I så fall är det knappen jag inte förstår. 

- Människor som äter banan i kollektivtrafiken. Det här har jag med hundra procents säkerhet avhandlat förut i bloggen. Mitt förakt för bananer är ju något som följer mig genom livet. Egentligen förstår jag ju inte banan överhuvudtaget. Men allra minst i kollektivtrafiken. Det luktar illa, det låter illa och inte minst så måste du ta reda på skalet. Uäck!

- Människor som fortfarande år 2016 använder lökiga citat som var populära att ha på sitt krypin på Lunarstorm tidigt 2000-tal. T ex. ”lev livet som fan innan fan lever livet med dig”, ”du slutar inte leka när du blir gammal, du blir gammal när du slutar leka” eller favoriten ”nobody is perfect, I’m nobody”.
(Kul kuriosa: i högstadiet broderade jag en kudde med det helt fantastiska citatet: ”Fina flickor kommer till himlen. Vi andra kan komma hur långt som helst”. Hur bad ass?).

- Män(niskor) på Tinder med klätterbilder. Det förekommer allt för många, allt för onödiga klättringsbilder på tinder. Det visar ingenting? Jag ser ju inte hur du ser ut när du sitter på en vägg med ryggen mot mig? 

Det finns förstås mycket annat här i livet jag inte begriper, vid tillfälle kan jag fylla på den här listan. Till dess – simma lugnt!

 

Min kompis Fredrik förstår inte hur jag kan ta så mycket selfies. 
 

Kommentera här: