Möt Robert – äkta norrlands guld.

Heterosexuella tjejer se hit! Här finns ett prima exemplar av norrländsk 33-åring. Ung i sinnet, glad i bärsen och viril som få. Jag hittade honom på Tinder. Eller helt ärligt så hittade min kompis honom först, på Hornhuset, men sen hittade jag honom på Tinder. Vi var på en dejt, dagen före julafton. Blev fulla, skaffade alkoholiserade vänner och åkte hem. Sen missade Robert planet hem till Pite, så jag var tvungen att vänta ett par dagar med att dissa honom. Men Robert tar inte nej som ett svar så av någon anledning finns han kvar i mitt liv (obs på ett bra sätt). Framför allt som en daglig rådgivare i sms-form. Han gör sig nämligen fantastiskt bra i text. Rapp och rolig. I tal däremot, går det förstås långsamt, han är ju trots allt från Piteå. Så vill du haffa denna fantastiska man så är det till att du gillar ren och palt.

Vem är Robert då? Han är alltså från Piteå. Han har bott i Stockholm i många år (obs han har bostadsrätt i trevlig närförort, smakfullt inredd). När han inte knegar som snickare så gör han andra roliga saker, till exempel äter middag eller dricker bärs med sina vänner, vaktar sina vänners barn, spelar innebandy, tittar på Midnattssol eller agerar jourhavande terapeut till sina psykiskt semi-instabila gamla tinderdejter (en viss Fröken Fröjd). 

Vem är du? Det är en fördel om du kanske är lite glad i varierad kost. Det är nämligen inte Robert, han har ungefär samma matvanor som jag (se detta inlägg). Så för att ni inte ska gå skörbjugg till mötes så kan det vara fint om du har för vana att äta grönsaker. Det skadar heller inte om du är rolig, lätt och påhittig. 

Just i helgen är Robert i Oslo. Men i vanliga fall återfinns han allt som oftast i Stockholmsnatten. Dovas, Häktet, Under Bron, det är både högt och lågt. Sugen på en dejt? Kommentera nedan eller stalka upp honom på valfritt socialt medie så ska vi nog kunna ordna det.

PS. jag har liksom lovat att han kommer bli gift tack vare detta inlägg, så vore ju kul om NÅGON hörde av sig. DS.

 
Ganska gullig ändå? Just ja, längd är ju viktigt i dejtingsvängen: ståtliga 182 cm.
 
1 Angelica:

skriven

Haha, gud, vilken härlig presentation av Robert!

2 Sara:

skriven

Hahah! "Hur ser en pitebo ut?" klockrent!

Kommentera här: