3 bra måndagssaker

Idag har varit en ganska ineffektiv dag. Men detta till trots har jag lyckats hitta tre saker som gjort mig glad. Det kan vi väl ändå dryfta? Måndagar behöver mer glädje. 
 
1. Jag köpte cigg på Konsum (ja det är dåligt att röka och man dör osv, jag VET, låt oss inte fastna där). Och då sa kvinnan i kassan "Är du verkligen 18?" varpå jag skrattade och svarade "Ja med råge." Och hon sa "Det är så svårt att se". Som ljuv musik för en 28-årings öron. Och nej jag tänker inte ens fundera över om det kanske var så att hon gammal och synskadad.
 
2. Inte en enda idiot på tunnelbanan. I vanliga fall brukar jag störa mig på minst tre personer varje gång jag åker tunnelbana. Folk som inte flyttar på benen när man ska komma ut från sätet längst in, folk som stannar precis utanför dörrarna, folk som inte fattar att en ryggsäck blir en förlängning av deras kropp osv. Idag råkade jag inte ut för något av detta. Halleluja. Borde köpt en trisslott.
 
3. Hamnade av olika anledningar på Karlaplans tunnelbanestation. Där hittade jag Kungen. Det var mitt allra gladaste idag. Han gjorde mig till och med gladare än Konsumkvinnan. Ska börja åka till Karlaplan oftare.
 
 

Kommentera här: