Hej då 2016

Det är nyårsafton. Denna hemska underbara dag med massiva förväntningar som allt som oftast slutar i ångest. I år testar jag ett nytt grepp: planlös. Jag går dit benen bär mig och glittrar på vägen. Vi får se vart vi landar. Hoppas på att hitta en nyårskyss under kvällens gång, men vad som helst kan hända. För att summera 2016 tänkte jag först sno någon lökig lista från en storbloggare, men den var så tråkig att fylla i att ingen av er någonsin skulle orka läsa. Vi tittar på mina mest likeade bilder från Instagram istället och antar att det talar för det största som hänt under året:
 
Jag har alltså modellat för Byggmax, sagt upp mig från Byggmax, varit i Polen, hinkat vin, klippt page, fyllt år, kickat igång bloggen och varit på fest hos Patricia. Låter som ett helt vanligt år. Må 2017 ta mig med storm.
 

Tinderkungen S och hans sms-game

Hej och god morgon mina vänner. Idag ska vi prata om män igen. Jag träffade en kille i somras. En Tinderkille såklart. Det är ju den typen av män som förekommer i mitt liv. Vi sågs två gånger. Vi var på en dejt i början på juli. Sen åkte vi hem tillsammans någon gång i mitten på juli. Sådär som vuxna människor gör, ni vet. Sen hördes vi lite smått, men inte särskilt mycket. Tror varken han eller jag blev blown away. Även om jag inte kan förstå hur han inte blev det. Två månader senare fick jag följande sms. 
 
 
1. Han lyckades sms:a en av få lördagar då jag låg och sov kl kvart i tre. Vilket gjorde att han inte fick svar.
2. Han fick alltså inget svar på sitt kvart i tre-tja, så då blev han sur?
3. Klämmen = klamydia?
4. Vem anklagar ens någon för att ha skickat ett partnerbrev om en inte ens är smittad?
5. Så vitt jag vet härjar fortfarande denna man på Tinder, han dyker upp ungefär varje gång jag swipear – enjoy ladies!
 

#tbt: när jag var felstavad men tuff

Det är torsdag. Efter världens sämsta bloggvecka är jag åtminstone skyldig att publicera en bra tillbakablick. Idag reser vi tillbaka till 2007. Jag var tillsammans med en kille som jag valt att censurera. Har dock inte censurerat hans snåljåp-svar som inte ens var sant. Själv däremot är jag felstavad och tycker att Stockholm är mycket bättre än Norrtälje. Tänk att vissa saker aldrig förändras.