Hur man inte bloggar.

Jag har lite svårt att bestämma vad jag egentligen ska ha den här bloggen till. Den faller liksom i glömska varje gång inspirationen flyr sin kos. Och det är mest för att jag inte vet vad sjutton jag ska skriva om. Jag förstår inte hur de här människorna som bloggar varje dag år ut och år in lyckas? Å andra sidan är jag inte så mycket för att fotografera min frukost eller visa upp min lekamen i dagens outfit. Dessutom gör jag inte särskilt mycket spännande om dagarna som är värt att rapportera om. Jag får skaffa mig ett mer spännande liv och återkomma.
 
Tills dess: fyra fina ansikten där mitt födelsemärke på halsen ser ut som en vårta på hakan. Spännande!
 
 

Malou + bajs = sant?

Jag har ju lyft min hårförebild Malou tidigare här i bloggen. Här kan ni läsa det inlägget! I och med min fascination för Malou von Sivers följer jag henne självklart på diverse sociala medier. I går började det hända spännande saker på Twitter:
 
 
Jag var helt övertygad om att en person med halvbra humor hackat Malous twitterkonto. Jag tyckte att det var lite roligt och väntade på någon form av dementi från Malou eller tv4. Men ingen dementi kom. Och nu när jag loggar in på Facebook ser jag detta:
 
 
Jag har fortfarande inte vågat se någon form av klipp från förmiddagens program. Har Malou tappat det? Är bajs framtidens medicin? Är bajsmilkshake det nya pencillinet? Jag vet fan inte vad jag ska tro längre. Men det här är nog första gången på länge som jag önskar att jag var sjuk eller arbetslös så att jag kunde följa Malous bajsframfart i realtid.