Hurtbulle gone wrong!

Ni vet när man känner sig sådär äckligt hurtig och bara vill promenera hem från jobbet trots att det är typ åtta kilometer? Inte? Jag vet egentligen inte heller hur det känns. Men jag bestämde mig ändå för att göra det idag. Eftersom jag ändå tänkt att jag skulle promenera så kunde jag slå två flugor i en smäll tänkte jag. Så jag gick. Och hann gå ungefär femhundra meter, sen började det regna. Sen fick jag småsten i min känga. Ja för jag gick i kängor. Dr Martens närmare bestämt. Vet ni hur mycket såna väger? Inte? Mycket! Sen gick jag vilse i Årsta. Och där någonstans tog podcasten jag lyssnade på slut. Så jag var tvungen att välja en ny, och råkade välja en flera år gammal intervju med Soran. Och inget ont om Soran men intervjun var verkligen flera år gammal. Inte alls aktuell. Sen kom jag i alla fall till Aspudden, och gick in på Netto. Det enda jag egentligen ville köpa var gurka. Den var slut. Jag upprepar: gurkan var slut. Så jag köpte halloumi och choklad. Och nu är jag hemma. Det enda positiva såhär långt är att jag fortfarande har chokladen kvar. 
 
Såhär såg jag ut när jag var sjuk, men det passar den här kvällen ganska bra också!

När är morgon då egentligen?

Sak som förbryllar mig denna onsdag:
att tunnelbanechauffören imorse 07:30 hälsade på resenärerna genom att säga "god förmiddag". GOD FÖRMIDDAG?! Halv åtta på morgonen är fan inte förmiddag. Det är ju snarare svinottan. 
 
I övrigt har jag inga viktigare funderingar idag. Förutom den här bilden som väcker ett par frågetecken:
 
Jag bildgooglade påskkycklingar på jobbet och hittade en kyckling med tourettes.
Obs! Kycklingen på bilden har ingenting med tunnelbanechaufförens tidsuppfattning att göra.

Jag är Malou, Malou är jag?

Sjukdag nummer fyra och det kryper i byxorna av tristess. Jag är piggare men inte helt hundra. Självklart sitter jag bänkad framför Malou efter tio (vi får se om jag zappar till 7th heaven 10:45). Men vet ni vad jag inser? Jag har snott Malous hårfärg. JAG VET, det är mindblowing. Men kolla på den här bilden där Malou har fått mitt hår, det ser ju HELT naturligt ut:
 
 
Åh jag vet inte vad jag ska göra med den här informationen? Ska jag färga håret? Ska jag söka jobb på tv4? Är det nu jag ska få en egen morgonshow? Nu har jag mycket att tänka på i helgen må ni tro...