Duckface

 
 Man måste tydligen skriva inlägg för att en blogg ska vara frekvent och inte latent. Men då måste man ha något att skriva om. Och jag vet inte vad jag ska skriva. Så jag ger er en bild. Jag hörde att duckface gör att man blir snygg på bild, så jag testade:
 
 

Dinosaurs in space.

 
Om jag har gått runt med dinosaurier i rymden på min tröja idag? Svar ja! Hur många som uttryckt något kring detta? Noll! Helt naturligt ju.
 

London bitches! (del 2)

Det allra allra bästa med London. Vet ni vad det är? Gissa! Maten? Näe, den är bra men inte bäst. Shoppingen? Näe den är också bra, men inte det allra bästa. Det allra allra bästa ÄR: de offentliga toaletterna! Eller som man säger i landet PUBLIC RESTROOMS! Jag vet! SÅ jävla bra grej att vara bäst på. Av alla offentliga toaletter jag besökte i London var det inte en enda som luktade kiss. Inte en enda som saknade toalettpapper eller tvål. Inte en enda med bajsränder på porslinet. Och bäst av allt: inte en enda kostade pengar! Det är mind-blowing, jag vet. 
 
Topp tre bästa public restrooms i London.
1. Selfridges & co
Som att kissa på NK, med skillnaden att det är gratis & trevligt.
2. Trafalgar Square
På Trafalgar Square ligger inte bara ett gratis konstmuseum. Det finns fräscha toaletter också. Lite t-centralen-känsla fast gratis & trevligt.
3. Mc Donalds Picadilly Circus
En kväll på Carnaby Street kan snabbt som ögat bli en jakt på toalett och sluta på Mc Donalds vid Picadilly Circus. Sjukt värt ändå. Gratis & trevligt i vanlig ordning.
 
MEN! Jag vill höja ett varningens finger. OM det skulle vara så att ni kommer till London och stöter på en kissluktande toalett, eller för all del en toalett som är lite svårspolad (detta händer tyvärr då & då), så skyll inte på mig. Kanske hade jag bara ovanligt hög toalettkarma.
 Tjejen som gav toalettkarma ett ansikte.