Lärdomar genom instagram.

Jag har noterat att många storbloggerskor har för vana att lägga ut sin vecka i instagram-bilder. Eftersom jag inte är en storbloggerska och en aning obstinat tänkte jag ta det hela steget längre. Så, här kommer det jag valt att kalla lärdomar genom min instagram. Det går till så att jag lägger upp ett antal bilder, förmodligen alltid från min egen instagram. Till varje bild hör en liten lärdom, antingen för mig, eller för er, eller för oss alla. Enjoy:
Lärdom nr 1. Könsorganet påverkas inte om man handlar kläder avsedda för motsatt kön.
Jag köpte ett linne på klädaffärens herravdelning. Snippan sprängdes inte, och när jag tittade efter senast hade det inte börjat växa ut något manligt könsorgan mellan mina ben. Däremot har jag en fin haj.
 
Lärdom nr 2. Det finns evig ungdom och ord är det bästa som finns.
Jag var på poetry slam och träffade Kung Henry och såg även flera andra grymma poeter. Där upptäckte jag att man kan se ut som 25 fast man är 40 (ett av tricken är att ha kick ass-tights), och att somliga kan trolla med ord som värsta Hermione Granger. Jag ska lära mig det.
 
Lärdom nr 3. Allting ser arty-party ut i svartvitt.
Oavsett motiv så ser allt tuffare ut i svartvitt. Till och med mina näsborrar blir intressanta i detta färglösa filter.
 
Lärdom nr 4. Djur är djur och djur är kul.
Att djur är kul har jag hävdat länge. Och efter en djurisk helg är jag fortsatt övertygad. En dag på Skansen följt av djurfest avrundades med att naturen sände mig ett rådjur ända till Örnsberg. Fria djur är de bästa djuren, även i storstadsmiljö.